Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Ons team van de technische ondersteuning ondersteunt al vele jaren onderzoekers bij de opzet en het uitvoeren van hun gedragswetenschappelijk onderzoek. Ons team beschikt over diepgaande kennis op het gebied van webonderzoek, fysiologisch onderzoek, neurowetenschappelijk en gedragswetenschappelijk onderzoek, bijvoorbeeld op de computer of met Virtual Reality.

Het wetenschappelijke onderzoek in het Behavioural Science lab is zeer dynamisch waarbij state of the art apparatuur en software wordt gebruikt. Waar mogelijk maken we gebruik van bestaande commerciële apparatuur/software die aan onze eisen voldoet, maar waar nodig kunnen wij zelf oplossingen ontwikkelen. Binnen het team hebben we de beschikking over een instrumentenmaker, elektronici en programmeurs, die reeds vele creatieve en geavanceerde technische oplossingen hebben verzorgd. Ook beschikken wij over faciliteiten voor dataopslag en data analyse. We hebben een groot server park met servers voor opslag en back-up van data, en servers met krachtige rekencapaciteit die draaien op Windows en Linux.

Voor algemene zaken kunnen de studenten en onderzoekers ook bij ons terecht. Heeft u consumables (plakkers, gel, enz.) nodig, dan zijn deze te verkrijgen bij onze balie. Ook de toegang tot labs voor onderzoekers en studenten wordt geregeld door onze balie medewerkers. Tevens wordt daar apparatuur uitgeleend voor onderzoek binnen en buiten de deur.

Tot slot kunnen wij onderzoekers bijstaan bij het verkrijgen van ethische toestemming voor het onderzoek, het werven van proefpersonen en de belangrijke privacy regels (de AVG), die maken dat er goed en zorgvuldig wordt omgegaan met de onderzoeksdata.