Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Via de website waar u zich als deelnemers registreert wordt ook veel online onderzoek aangeboden. Voor dit onderzoek hoeft u dus niet naar het Behavioural Science lab te komen maar kunt u gewoon thuis uitvoeren.

Wat u kunt verwachten tijdens deelname 

Online onderzoek kunt u gewoon thuis uitvoeren. U registreert zich via de website en wordt meestal direct doorgestuurd naar de informatie brochure van het onderzoek en vervolgens naar het onderzoek zelf. Online onderzoek is heel gevarieerd. In de tekst voorafgaand aan het onderzoek staat altijd uitgelegd waar het onderzoek over gaat en wat u precies kunt verwachten. 

Wat er van u wordt verwacht

Lees de informatie tekst van te voren goed. Soms kunt u een onderzoek bijvoorbeeld enkel op een laptop of pc uitvoeren maar is het niet geschikt om het vanaf een tablet uit te voeren. Het is van belang dat u even de tijd neemt voor het onderzoek en dat u tijdens het onderzoek niet gestoord kan worden. 

Hoe u zich voorbereid op deelname

Voor online onderzoek hoeft u doorgaans geen speciale voorbereidingen te treffen. Indien dit wel het geval is, staat dit altijd duidelijk aangegeven in de informatie tekst. 

Kan ik deelnemen aan online onderzoek? 

Eigenlijk kan iedereen met een laptop of pc tot de beschikking deelnemen aan online onderzoek. Kijk voorafgaan deelname wel even of de onderzoekers op zoek zijn daar deelnemers in een doelgroep waartoe u behoort.