Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Het Behavioural Science Lab beschikt over een volledig uitgerust EEG lab. De EEG labs zijn optimaal ingericht voor het uitvoeren van onderzoek in combinatie met andere technieken zoals fysiologische metingen en Eye-tracking.

De EEG-labs van het Behavioural Science Lab zijn ruim opgezet en optimaal ingericht voor het uitvoeren van EEG-onderzoek. In de EEG-labs werken wij met een EEG-setup van BioSemi, waarmee het mogelijk is om gelijktijdig hersenactiviteit te meten met 64 elektroden (tot 256 kanalen technisch mogelijk) met een sampling frequency van 2048Hz. De pc's draaien op Windows 10 en we ondersteunen stimulus aanbieding via verschillende software (PsychoPy, Presentation, E-Prime, PsychToolbox). Maar ook een meer costumized set up is mogelijk. 

Alle labs beschikken over een aparte rustige ruimte voor de deelnemer waarop hij of zij de experimenten in volle concentratie kan uitvoeren. In de aangrenzende proefleiderruimte staan verschillende monitoren om de data acquisitie en stimulus aanbieding in de gaten te houden, alsook de deelnemerruimte.